Szolgáltatásaink
Új cég alapítása


Bővebben

Könyvelés


Bővebben

Bérszámfejtés


Bővebben

Nyugellátások ügyintézése


Bővebben

Adóbevallás készítése magánszemélynek


Bővebben

Családtámogatás


Bővebben

Tanácsadás


Bővebben

Szabályzatok készítése


Bővebben

Rólunk

A Perfect-House Bt tagjai számára fontos, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a cég típusokat érintő jogi, pénzügyi környezetről, pályázatokról, adózási, munkaügyi szabályokról.

Fiatal energikus cégként tudjuk, hogy mi akkor tudunk fejlődni, ha az általunk könyvelt cég is fejlődik. Fontos számunkra, hogy az ügyek kezelése gördülékenyen menjen, átláthatóság, stabilitás jellemezze. Mi nem dolgozunk alkalmazottakkal. Nekünk ez nem munka, nem munkahely, hanem megélhetést nyújtó tevékenység, ami csak akkor működik jól, ha a ránk bízott cégek a tulajdonosai elégedettek velünk, és elégedettségüket úgy fejezik ki, hogy minket ajánlanak másoknak, hiszen számunkra fontos a minőségi szolgáltatás, a többi könyvelő irodával ellentétben nem a könyvelt vállalkozások számának jelentős gyors növelése a célunk, hanem a stabil, minőségi szolgáltatás megtartása melletti növekedés. Épp ezért nálunk nem kell attól tartania, hogy minden héten, minden alkalommal másik ügyintéző fogadja. Célunk, hogy minden ügyfelünket ugyanazzal a szakszerűséggel, odafigyeléssel, dinamizmussal kezeljük, személyesen, egyedi igényeinek figyelembevételével.

Mivel tudjuk, hogy a tájékoztatás segít a jó döntések meghozatalában ezért a fontosabb döntések előkészítése során azt szeretnénk, ha a tulajdonosok, nem, mint gátló tényező tekintenének ránk, hanem mint a vállalkozását támogató segítő partnerekre.


Bővebben

Facebook